Shell Helix Diesel hx5 15W40

Ulei mineral autoturisme diesel

Shell Helix  Diesel HX5 este un lubrifiant de calitate bazat pe amestecul  dintre un ulei mineral cu indice de viscozitate ridicat si aditivi de cea mai buna calitate.

Produsul este formulat pentru a asigura protectia motoarelor autoturismelor de pasageri indiferent de conditiile de exploatare.
Aplicatii


·     Lubrifierea tuturor autoturismelor  dotate cu motoare diesel precum si la lubrifierea   autovehiculelor dotate cu motoare diesel usoare.


 


Caracteristici de performanta si beneficii


·     Foarte buna protectie a motorului


Produsul asigura o buna protectie motorului in toate conditiile de operare inclusiv in cele specifice traficului din oras cu porniri si opriri repetate.


 


·     Compatibilitate cu motoarele supraalimentate


Depaseste standardele industriale


·     Economie de carburant


Viscozitatea scazuta,curgerea rapida a uleiului si frecarea scazuta contribuie impreuna la reducerea consumului de combustibil.


·     Consum scazut de ulei


Selectarea la formularea produsului a unor  uleiuri de baza cu volatilitate scazuta conduce la scaderea consumului de ulei si implicit la reducerea numarului de operatii de completare ale nivelului acestuia.

Categoria:
Clasa Vascozitate: 15w40
Ambalaj: bidon 1litru; bidon 4 litri ;butoi 209 litriPentru disponibilitate, stoc sau comenzi Shell Helix Diesel hx5 15W40, va rugam sa ne Contactati