Shell Helix Ultra 5w40

Ulei sintetic autoturisme


Helix Ultra este un lubrifiant unic,in totalitate sintetic,formulat pentru a asigura cea mai inalta protectie motoarelor autoturismelor.Produsul  este rodul tehnologiei Shell si a experientei de multi ani acumulate in competitiile auto din “Formula 1” si a dovedit  in urma testelor ca poate face fata celor mai dure conditii de exploatare.
Aplicatii


·     Produsul este destinat tuturor motoarelor autoturismelor prevazute cu aspiratie naturala sau supralimentate, cu injectie de carburant si sistem multivalve ce sunt alimentate cu benzina, motorina ori GPL.
Caracteristici de performanta si beneficii


·     Protectie avansata si viata lunga motorului


Uleiul asigura protectia motorului in toate conditile de exploatare de la regimul  opririlor si pornirilor dese specifice traficului in oras la regimul specifice de autostrada.


·     Tehnologia de formulare are la baza experienta acumulata in competitiile din Formula 1


Calitatile si performatele uleiului au fost testate in competitiile sportive din intreaga lume.


·     Economie de carburant si pornire excelenta a motorului la temperaturi scazute .


Viscozitatea scazuta a uleiului,curgerea rapida si frecarea scazuta  contribuie impreuna la scaderea consumului de carburant si asigura  o excelenta pornire a motorului la temperaturi scazute.


·     Consum scazut de ulei


Utilizarea unor uleiuri de baza  sintetice  cu volatilitate scazuta reduce consumul de ulei si implicit necesitatea completarii frecvente a nivelului de ulei.


·     Excelenta  protectie oferita  motoarelor dotate cu catalizator, supralimentate si multisupapa.


Categoria:
Clasa Vascozitate: 5w40
Ambalaj: bidon1litru; bidon 4 litri; butoi 209 litriPentru disponibilitate, stoc sau comenzi Shell Helix Ultra 5w40, va rugam sa ne Contactati