Shell Helix Ultra ab 5w30

Ulei sintetic motor autoturisme long live
Shell Helix Ultra AB 5W-30
Ulei de motor Long Live complet sintetic pentru Autoturisme

Shell Helix Ultra AB este un lubrifiant sintetic unic de protecţie inaltă a motorului pe termen lung dezvoltat în strânsă cooperare cu producătorii de autoturisme. Este unic corespunzând celor mai recente standarde din industrie american de petrol(api) al SUA şi de a fi aprobate de BMW cele mai stricte specificatii si Mercedes.
Este special formulat pentru a satisface cerintele tehnologiei de ultima ora a motoarelor şi este aprobat de producătorii de automobile, cum ar fi BMW şi Mercedes cu interval marit de schimb de ulei.
Aplicaţii
• Mercedes si BMW service, conform unui program extins de schimbare a uleiului.

Avantaje si caracteristici de performanţă
• intervale mai lungi de schimb a uleiului
Cele mai noi tehnologii de motor, în combinaţie cu un ulei corect specificat, permite creşterea de servicii şi intervale de schimbare a uleiului şi confort mai mare pentru şoferul. Helix Ultra AB 5W30 este special conceput pentru a satisface cerinţa extins de schimbare a uleiului de motoare BMW şi Mercedes.
• economie de combustibil de retenţie
Oferă economie de combustibil datorită retenţiei sale unice pentru amelioratori de vâscozitate şi funinginea motorului diesel dreptul de capacitatea de manipulare prin intervalul extins de scurgere de ulei.
• protecţie împotriva uzurii
Îmbogăţit cu aditivi durată lungă de viaţă şi de agenţi de protecţie pentru a oferi o protecţie prelungită împotriva nomolului şi pentru a asigura protecţia maximă a motorului impotriva uzurii costisitoare a motorului , chiar si in cele mai grele conditii de conducere şi clima.
• Protecţia Mediului
Special conceput pentru a reduce CO2 (gaz cu efect de seră) emisiile de gaze. Utilizarea de uleiuri de bază sintetice selectate reduce consumul de carbutant .
Un conţinut extrem de scăzut de clor reduce impactul asupra mediului produs de eliminare.
• pornire usoară
Chiar şi în condiţii de frig debitul de ulei rapid asigură pornire usoara şi contribuie la protecţia motorului.

Specificatii şi aprobări

Helix Ultra 5W-30 AB depăşeşte următoarele standarde:
API SL / CF
ACEA A3/B3/B4-98

Şi sunt special aprobate de către Mercedes Benz şi BMW în conformitate cu specificaţiile cele mai exigente:
Mercedes Benz MB 229.3. 229.5
BMW Longlife 01
VW 502.00, 505.00

Protejarea mediului
Nu deversaţi uleiul uzat în canalizare, sol sau apă.Predati uleiul uzat la cel mai apropiat centru autorizat de colectare .


Categoria:
Clasa Vascozitate: 5W30
Ambalaj: bidon 1 litru ; bidon 4 litri ;butoi 209 litriPentru disponibilitate, stoc sau comenzi Shell Helix Ultra ab 5w30, va rugam sa ne Contactati