Shell Helix Diesel Plus VA 5W40

Ulei sintetic motor
Shell Helix Diesel Plus VA 5W-40
Uleiuri de motor Tehnologie syntetică
Shell Helix Diesel Plus 5w40 VA este un ulei de motor sintetic tehnologie proiectat special pentru motoarele diesel cu pompa injector proiectat de VW.

masini diesel de pasagerii noi, în special VW si modele de Ford echipate cu motoare VW diesel pompa injector care îndeplinesc specificatiile VW 505.01 sau Ford M2C 917A

Performante si avantaje
• Excelenta protectie în special pentru motoarele diesel cu pompa injector
Shell Helix Diesel 5w40 VA Plus ofera o protectie excelenta in motoare diesel care să permită viata lungă a motorului prin prevenirea uzurii si a depozitelor în piese de motoare critice cum ar fi injectoare pompa diesel. Se evită, de asemenea formarea nămolurilor şi a componentelor de oxidare.

• Performanţă in economia de combustibil

Viscozitate mică la temperaturi joase ,garantează un debitul de ulei de pornire rapidă în stare cu frecare redusă si in mod eficient contribuie la reducerea consumului de combustibil.

• Porniri usoare, chiar şi la temperaturii scazute , previn uzura motorului

Debitului de ulei corect este stabilit foarte rapid din cauza vascozitatii mici care, prin urmare, protejează motorul în această situatie asigură o pornire usoară.
• Consum redus de ulei

Utilizind uleiuri de bază sintetice selectate volatilitatea petrolului nu se produce , prin urmare, se reducere consumului de carburant .

Specificatii si aprobări
Shell Helix 5w40 Diesel PlusVA depăşeşte urmatoarele standarde

SAE J 300 5W-40
API CF
ACEA A3/B3-98,
VW 500.00 aprobat
VW 505.00 aprobat
VW 505.01 aprobat
îndeplineşte cerinţele de Ford M2C 917A
MB 229.1 Aprobat


Categoria:
Clasa Vascozitate: 5W40
Ambalaj: bidon 1 litru; bidon 4 litri ;butoi 209 litriPentru disponibilitate, stoc sau comenzi Shell Helix Diesel Plus VA 5W40, va rugam sa ne Contactati