Shell Corena P

Uleiuri pentru compresoare de aer cu piston
Shell Corena Oil P este un ulei de cea mai buna calitate destinat lubrifierii compresoarelor de aer cu piston.Formularea produsului este bazata pe amestecul uleiului de baza de tip Shell XHVI cu alte uleiuri de baza atent selectionate pentru a asigura un nivel de performanta apropriat de cel al uleiurilor sintetice.Aplicatii • Compresoare de aer cu piston Produsul poate fii utilizat la lubrifierea tuturor tipurilor de compresoare cu piston cu temperatura de descarcare a aerului  pina la 220°C 

 • Compresoare de aer pentru aparate de respirat Shell Corena Oil P150 este aprobat pentru a fi utilizat la lubrifierea compresoarelor de aer ale aparatelor de respiratie BAUER.

  Pentru alte informatii privind produsul sau aplicatiile acestuia neacoperite de prezenta fisa tehnica contactati reprezentanti Shell.


Caracteristici de performanta si beneficii


 • Intervale lungi de serviciu

 • Siguranta in functionare Combinatia dintre particulele de rugina, depozitele de carbon si temperaturile de operare ridicate in linile de descarcare ale aerului poate cauza o reactie exotermica ce poate conduce la aprinderea si explozia compresorului. Folosirea uleiului Shell Corena Oil P ajuta la prevenirea acestui pericol.

 • Foarte buna rezistenta la oxidare Uleiul are o rezistenta ridicata la formarea depozitelor de carbon si a lacurilor pe supapele si capetele pistoanelor datorata functionarii la temperaturi si presiuni ridicate. Formarea acestor depozite poate cauza probleme serioase cum ar fi scaderea eficientei in exploatate a compresorului si cresterea costurilor de mentenenta.

 • Foarte buna protectie impotriva ruginii si a uzurii Uleiul asigura o protectie efectiva suprafetelor metalice impotriva coroziunii. Deasemenea ofera o protectie impotriva uzurii tuturor partilor sensibile ale echipamentelor lubrifiate prelungindu-se durata de serviciu in exploatare.

 • Foarte bune proprietati de dezaerare si anti-spumare Atenta selectia a aditivilor confera uleiului bune proprietati de dezaerare fara a avea o spumare excesiva.

 • Foarte bune proprietati de separare a apei - Shell Corena Oil P separa foarte repede apa permitind astfel extragerea apei din sistemul de circulatie al uleiului prevenind astfel fenomenele de coroziune si de reducere a capacitatii de lubrifiere datorate prezentei apei. 


Specificatii si aprobari

Shell Corena P indeplineste cerintele urmatoarelor specificatii:


 • DIN 51506 VDL

 • ISO 6743-3A-DAB


Corena Oil P 150 este aprobat de BAUER in conformitate cu “lista de referinta BAUER privind uleiurile pentru compresoarele de aer ale aparatelor de respirat”.Compatibilitatea cu garniturile

Shell Corena Oil P este compatibil cu toate materialele utilizate in mod normal la elementele de etansare ale compresoarelor de aer.Protectia mediului inconjurator

Predati uleiurile uzate unui punct de colectarea sau colector autorizat. Nu deversati uleiurile uzate in canalizari,sol sau apa .
Categoria:
Clasa Vascozitate: 68 , 100 ,150
Ambalaj: bidon 20 litri ,butoi 209 litriPentru disponibilitate, stoc sau comenzi Shell Corena P, va rugam sa ne Contactati