Shell Omala 220

Uleiuri pentru angrenaje industriale si lagare
Shell Omala sunt uleiuri de inalta calitate, fara plumb in formulare si aditivate pentru extrema presiune,destinate lubrifierii angrenajelor industriale supuse unor conditii grele de exploatare.Capacitatea ridicata de preluare a sarcinilor combinata cu caracteristicile anti-frictiune confera uleiului performante superioare in exploatare.AplicatiiShell Omala sunt uleiuri formulate din uleiuri de baza cu indice de viscozitate ridicat, rafinate cu solvent, cu proprietati de extrema-presiune datorate includerii in formulare a aditivillor pe baza de sulf si fosfor.

Shell Omala asigura o functionare fara probleme si poate fi utilizat in aplicatii cum ar fi: 

•    Transmisii prin angrenaje din otel

•    Angrenaje industriale  unde sunt necesare proprietati de extrema presiune (EP)

•    Lagare

•    Sisteme de lubrifiere cu circulatia sau pulverizare a uleiului

   

Pentru angrenajele de tip hipoidal ale automobilelor trebuie folosite uleiurile Shell Spirax deoarece uleiurile Shell Omala nu au fost formulate pentru aceste aplicatii.Avantaje •    Excelenta stabilitate termica si la oxidare. Aceasta stabilitate termica si la oxidare contribuie la marirea duratei de viata a uleiului chiar si la temperaturi ale masei de ulei de peste 100°C intilnite in cazul unor anumite aplicatii.

•    Inhibarea fenomenelor de coroziune. Uleiul asigura protectia impotriva coroziunii a componentelor din otel sau bronz chiar si in prezenta contaminarii cu apa sau compusi solizi.

•    Formulare fara plumb. Reduce riscurile si inconvenientele datorate folosirii unui produs cu continut de plumb.

•    Formulare intr-o gama variata de viscozitati

•    Proprietati de separare a apei. Uleiurile Shell Omala au excelente proprietati de separare a apei.

Trebuie evitata contaminarea uleiului cu apa si in cazul aparitiei aceasta trebuie indepartata cit mai urgent din sistem.

 Prezenta apei in sistem conduce la accelerarea fenomenele de oboseala la suprafetele de contact ale angrenajelor si lagarelor si conduce la aparitia coroziunii pe suprafetele interne. 

      

•    Excelenta capacitate la preluarea sarcinilor. 

Capacitatea excelenta la preluarea sarcinilor in exploatare contribuie la reducerea uzurii dintiilor angrenajelor si a componentelor din bronz sau otel ale acestora.

 Aceasta capacitate a fost determinata in urma efectuarii unor teste de laborator si ea este semnificativ mai buna decit cea specifica uleiurilor similare formulate cu aditivi pe baza de plumb. Reducerea uzurii dintiilor angrenajelor este evidentiata mai ales in cazul exploatarii la sarcini ridicate. Specificatii si AprobariShell Omala indeplineste urmatoarele specificatii

DIN 51517- 3 CLP

ISO 12925-1 tipul CKD

AGMA 9005-E02

David Brown S1.53.101Protectia mediului inconjurator

Predati uleiul uzat unui colector autorizat.

Nu deversati uleiul uzat in canalizari, sol sau apa.
Categoria:
Clasa Vascozitate: 68, 100, 150, 220, 320, 460, 680
Ambalaj: bidon 20 litri, butoi 209 litriPentru disponibilitate, stoc sau comenzi Shell Omala 220, va rugam sa ne Contactati