Shell Torcula

Ulei pentru scule pneumatice
Lubrifianti Shell Torcula au fost formulati pentru a sadisface cerintele speciale de lubrifiere ale sculelor si echipamentelor de percutie pneumatice supuse unor conditii severe de exploatare.
Formularea lubrifiantilor se bazeaza pe amestecul dintre uleiuri minerale inalt rafinate si aditivi atent selectionati pentru capacitatea de-a asigura o lubrifiere efectiva si un film de ulei rezistent si de-a raspunde cerintelor de lubrifiere specifice mecanismelor de impactale echipamentelor pneumatice de foraj.
Aplicatii
• Unelte si echipamente pneumatice de percutie inclusiv cele utilizate la forarea in piatra.

Caracteristici de performanta si avantaje
• Performante superioare de lubrifiere si de protectie impotriva uzurii.
Uleiurile poseda o buna capacitate de lubrifiere si proprietati anti-uzura necesare pentru a asigura o pelicula de lubrifiant rezistenta la sarcinile din exploatare, pentru prevenirea uzurii si a incalzirii excesive a componentelor sculelor pneumatice.
Proprietatile de extrema presiune (EP) sunt esentiale in prevenirea ruperii peliculei de lubrifiant in timpul exploatarii ca rezultat al solicitarilor (impact, miscari de translatie alternativa , rotatie ) la care sunt supuse mecanismele uneltelor si echipamentele pneumatice de percutie.
• Buna stabilitate termica si la oxidare
Shell Torcula are o buna rezistenta la formarea depunerilor si a compusilor rezultati ca urmare a fenomenelor termo-oxidative.
• Excelenta protectie impotriva coroziunii
Aditivi anti-rugina si de aderenta asigura tututor suprafetelor interne lubrifiate o protectie efectiva impotriva coroziunii si contribuie la combaterea efectului de indepartare a uleiului prin spalare datorita efectului apei, prezente pe suprafelele critice ca rezultat al fenomenelor de condensare.

Specificatii si aprobari

Shell Torcula este aprobat de Gardner-Denver.

Protejati mediul inconjurator

Predati uleiul uzat la un punct de colectare sau unui colector autorizat.
Nu deversati uleiul uzat in canalizari,sol sau apa.


Categoria:
Clasa Vascozitate: ISO VG 32; 100
Ambalaj: butoi 209 litriPentru disponibilitate, stoc sau comenzi Shell Torcula , va rugam sa ne Contactati