Shell Gadinia

Ulei pentru motoare nave maritime
Lubrifiant pentru motoarele diesel marine de viteza medie, care rulează pe combustibili distilat

Shell Gadinia sunt de calitate premium lubrifianţi ptr motoare Diesel, special concepute pentru a opera in de cele mai severe de propulsie principale şi auxiliare motoare marine portbagaj cu piston consumatoare de combustibili distilat având un conţinut de sulf de până la 1%. Ele, de asemenea, funcţionează în mod satisfăcător în unităţi mai mici, de motoare de mare viteză în flotele de pescuit, care în mod normal funcţionează în condiţii grele, de multe ori cu o capacitate de pompa de mici.

Cererile
• Foarte evaluat, viteza medie, de propulsie principale & portbagaj auxiliar-piston motoare diesel marin
• transmisii GEARED, turbosuflante şi a elicelor cu pas variabil
• Ulei lubrifiat de tuburi pupa, a echipamentelor de punte si alte aplicaţii care necesită un ulei de viscozitate SAE 30 sau 40

Beneficiile

Fiabilitate îmbunătăţită motor:
- O mai mare toleranţă la condiţii de supraîncărcare sau ardere proastă, din cauza curăţenei îmbunătăţite a pistonului şi motoare mai puţin poluante.
- Depuneri reduse în spaţiile de răcire cu piston, bună rezistenţă la început depozitele inel Groove şi crankcases mai curat.

Reducerea costurilor de întreţinere:
-Durata extinsă de viaţă a motorului diesel, prin reducerea riscului de lipirea de apei şi ruperea.
- Ulei de viaţă mai lungă, în special în motoarele de stres ridicat, din cauza rezistenţei Shell Gadinia lui de oxidare îmbunătăţit şi bună rezistenţă la degradare termică în condiţii de funcţionare severe.
- Superioara protecţie împotriva coroziunii pentru toate componentele motorului, ca urmare a formulării Uleiurile Shell Gadinia sunt unice dând disponibilitate de excelenta alcalinitate.

Fiabilitate ridicata
- O mai mare marjă de siguranţă pentru a proteja rulmenţi extrem de încărcati, în caz de contaminare a apei, pentru că toleranţă Shell Gadinia lui îmbunătăţite de apă şi de separare, în separatoare.
- OEM aprobare de catre de motoare diesel cu următorul text extins- experimente de teren de aprobare, înseamnă că Shell Gadinia este potrivit pentru cea mai largă gamă de motoare diesel moderne.


Specificaţii de performanţă
Clasificarea API - CF
Shell Uleiuri Gadinia sunt aprobate de către cei mai importanti producatori de motoare diesel cu piston

Categoria:
Clasa Vascozitate: sae 30 ; 40
Ambalaj: 209 litriPentru disponibilitate, stoc sau comenzi Shell Gadinia , va rugam sa ne Contactati