Shell Thermia B

Fluid pentru transfer caldura

Shell Thermia B este ulei mineral inalt rafinat si atent selectionat pentru capacitatea lor de a asigura performante superioare in sistemele inchise de transfer indirect al caldurii.Sistemele si circuitele de transfer termic inchise ale diverselor aplicatii de uz industrial cum ar fi cele intilnite in industria de proces, fabricile chimice, fabricile de materiale textile, precum si in aplicatii de uz casnic cum ar fi radiatoarele pe ulei. 

Aplicatii 

Shell Thermia B poate fi folosit in echipamente de transfer ale caldurii ce functioneaza continuu la temperaturi ridicate in urmatoarelor limite de aplicare: 

Temperatura max. a filmului uleiului 340 

Temperatura max. a masei 320 

Caracteristici de performanta si avantaje 

Stabilitate termica si la oxidare ridicata 

Coeficientii de cracare si oxidare ai uleiurilor sunt foarte mici ceea ce asigura produsului o durata lunga de viata. Aceasta asigura un fluid eficient de transfer al caldurii cu o buna pompabilitate cu conditia insa ca temperatura filmului de ulei pe suprafata de transfer a caldurii sa nu depaseasca limitele de mai sus 

 Viscozitate scazuta si coeficient de transfer termic ridicat 

 Viscozitatea scazuta asigura o excelenta fluiditate si o buna capacitate de transfer a caldurii chiar si la temperaturi scazute.

 Buna solvabilitate 

 Necoroziv 

 Presiune scazuta de vapori

 Uleiuri ne-toxice usor de gestionat .Uleiurile minerale de transfer a calduri sunt mai sigure din punct de vedere al manipularii decit cele sintetice.Dupa utilizare acestea pot fi usor colectate ca uleiuri uzate si predate pentru evacuare sau reciclare.

 Specificatii si aprobari 

Clasificare: ISO 6743-12 familia Q

 Uleiul indeplineste cerintele DIN 51522 

Protectia mediului inconjurator 

Predati uleiul uzat la un punct de colectare sau unui colector autorizat. Nu deversati uleiul uzat in canalizari,sol sau apa.


Categoria:
Clasa Vascozitate:
Ambalaj: bidon 20 ltr ; butoi 209 ltrPentru disponibilitate, stoc sau comenzi Shell Thermia B, va rugam sa ne Contactati