Shell Rimula R3 10W


Uleiurile monograde Rimula R3X10W sunt uleiuri de inalta calitate destinate motoarelor diesel supuse unui serviciu greu de exploatare si care au specificat la lubrifiere folosirea de uleiuri monograde. Acestea pot fi deasemenea utilizate,in conditii bine specificate,la aplicatiile hidraulice sau de transmisie ale echipamentelor din industria miniera sau din constructii, unde tehnologia de formulare a uleiurilor de motor este recomandata Avantaje

 • Aprobarea constructorilor de echipamente 

Uleiurile Rimula 3X10W sunt aprobate de catre lideri OEM pentru a fi utilizate intr-o mare varietate de motoare precum si in alte aplicatii.

 • Inalta stabilitate termica si rezistenta la oxidare Inalta stabilitate termica si rezistenta ridicata la oxidare asigura un standard ridicat de curatenie pistonului.

 • Motoare curate 

Capacitatea de curatire a uleiului contribuie la scaderea uzurii motorului,la marirea duratei de viata a componentelor, la stabilitatea in operare si scaderea costurilor de intretinere a motorului.

 • Controlul frictiunii 

Uleiurile monograde Shell Rimula X indeplinesc caracteristicile de frictiune cerute de transmisiile puternic solicitate si de sistemele de frinare imersate in ulei intilnite la echipamentele din constructii.
Categoria:
Clasa Vascozitate: 10 W
Ambalaj: bidon 20 litri, butoi 209 litriPentru disponibilitate, stoc sau comenzi Shell Rimula R3 10W, va rugam sa ne Contactati