Shell Corena S

Ulei compresor aer fara cenusa
Shell Corena Oil S este un lubrifiant de cea mai buna calitate destinat lubrifierii compresoarelor de aer rotative cu palete si a compresoarelor de aer cu surub. Formularea produsului este bazata pe amestecul dintre uleiuri de baza rafinate cu solvent si aditivi atent selectionati.Aplicatii


  • Compresoare rotative cu palete Presiuni de lucru de pina la 10bari

  • Compresoare cu surub Compresoare de aer cu presiuni de operare de pina la 15 bari si 100°C temperaturi de descarcare ale aerului.


Caracteristici de performanta si avantaje


  • Rezistenta ridicata la oxidare Rezistenta uleiului la formarea depozitelor de carbon contribuie la mentinerea libera a partilor compresorului aflate in miscare asigurind astfel randamentul maxim compresorului.

  • Foarte bune proprietati de dezaerare si antispumare Atenta selectie a uleiurilor de baza si a aditivilor asigura o dezaerare rapida fara o spumare excesiva contribuind astfel la buna functionare a compresorului.

  • Buna capacitate de racire Shell Corena Oil S asigura o buna racire compresoarelor de aer cu surub indeplinind astfel una dintre cele mai importante functii ale unui lubrifiant.

  • Foarte bune proprietati antirugina si antiuzura. Uleiul ofera suprafetelor metalice o protectie efectiva impotriva coroziunii. Acesta protejeaza impotriva uzurii toate partile sensibile ale echipamentului prelungindu-le durata de serviciu.

  • Perioade de schimb Utilizarea uleiului Shell Corena Oil S va asigura perioade de schimb de pina la 4000 de ore chiar si atunci cind compresorul functioneaza continuu la temperaturi de descarcare ale aerului de pina la 100°C.


Specificatii si aprobari DIN 51506 VDL Shell Corena Oil S indeplineste cerintele standardului : ISO 6743-3A-DAH
Categoria:
Clasa Vascozitate: 32 ,46 , 68
Ambalaj: bidon 20 litriPentru disponibilitate, stoc sau comenzi Shell Corena S, va rugam sa ne Contactati