Shell Corena V

Lubrifiant pentru pompe de vid
Shell Corena Oil V este formulat din uleiuri minerale atent selectionate si inalt rafinate. Uleiul nu contine aditivi in formulare insa poseda o rezistenta naturala la imbatrinire.

Shell Corena V este recomandat pentru utilizarea in pompele de vid rotative. Aplicatii

Pompe de vid rotative Shell Corena V este destinat pentru utilizarea in pompe de vid rotative si pompe de vid rotative cu palete. In acestea produsul poate fi utilizat pina la o presiunea de vacuum de 1x10-3 mbar. Produsul acopera cerintele majoritatatii aplicatiilor industriale sau de laborator. Caracteristici de performanta si avantaje  • Stabilitate la oxidare foarte buna Uleiul de baza selectat la formularea produsului Shell Corena V asigura o buna rezistenta la degradare. Aceasta contribuie la asigurarea unei durate mari de viata uleiului si la micsorarea tendintei de formare a depunerilor.

  • Presiune de vapori suficient de scazuta Atenta selectie a uleiului de baza confera uleiului o presiune scazuta de vapori datorata intervalului ingust de fierbere. Aceasta va face ca pompa sa atinga usor presiunea de vacum (vidul) pentru care a fost proiectata. Totodata aceasta ajuta si la minimizarea ingrosarii uleiului datorita volatilitati.

  • Protectie impotriva coroziunii Protectia impotriva coroziuni este asigurata de caracterul neutru al uleiului.

  • Buna dezemulsionare Uleiul Shell Corena V are o buna capacitate de dezemulsionare ceea ce ii permite sa reduca la mimim continutul de apa sau umezeala din ulei.


Specificatii si aprobari 

Shell Corena V indeplineste specificatia: ISO 6743-3A L-DVCRecomandari privind utilizarea

Corena V nu trebuie utilizat in pompe de vid ce functioneaza in conditii extreme de expolatare cum ar fi cele specifice unei functionari in regim permanent si la temperaturi ridicate. Deasemenea uleiurile nu trebuie utilizate cand gazele sau vapori corozivi pot fi implicate in functionare. Protectia mediului inconjurator 

Predati uleiurile uzate unui punct de colectare sau colector autorizat. Nu deversati uleiurile uzate in canalizari,sol sau apa.
Categoria:
Clasa Vascozitate: ISO VG100
Ambalaj: Bidon 20L, Butoi 209LPentru disponibilitate, stoc sau comenzi Shell Corena V, va rugam sa ne Contactati