Shell Omala F

Ulei transmisie angrenaje industriale
Omala F sunt uleiuri de inalta performanta, fara plumb in formulare, aditivate pentru extrema-presiune si prevazute cu rezistenta “HIGH” la micro-pitting. Uleiurile sunt formulate pentru lubrifierea angrenajelor industriale sever solicitate unde combinatia dintre caracteristicile de anti-frictiune si capacitate ridicata de preluare a sarcinilor specifica uleiului confera performante superioare in exploatare. Aplicatii Shell Omala F sunt uleiuri formulate din uleiuri de baza cu indice de viscozitate ridicat, rafinate cu solvent, cu proprietati de extrema-presiune datorate includerii in formulare a aditivillor pe baza de sulf si fosfor.Shell Omala F asigura o functionare fara probleme si poate fii utilizat in aplicatii cum ar fi:


  • Transmisiile prin angrenaje din otel

  • Angrenajele industriale unde sunt necesare proprietati de extrema presiune (EP)

  • Lagare

  • Sisteme de lubrifiere cu circulatia sau pulverizarea uleiului


Caracteristici de performanta si beneficii Shell Omala F este aprobat formal de Flender AG si indeplineste urmatoarele cerinte impuse de acesta:


  • Stabilitate la oxidare - durata de viata la 80°C de cel putin 10’000 ore sau doi ani.

  • Excelenta capacitate la preluarea sarcinilor Produsul trece stadiul 12 al testului FZG la viteza dubla (DIN 51354 Partea 2).

  • Rezistenta “HIGH” la fenomenele de micro-pitting - conform testului FVA-54/II.

  • Inhibarea fenomenelor de coroziune Uleiul asigura protectia impotriva coroziunii a componentelor din otel sau bronz chiar si in prezenta contaminarii cu apa sau compusi solizi.

  • Formulare fara plumb. Reduce riscurile si inconvenientele datorate folosirii unui produs cu continut de plumb.


Proprietati de separare a apei Shell Omala F are excelente proprietati de separare a apei.Urmare a acestei proprietati apa in exces poate fi usor scoasa din sistem. Prezenta apei in sistem conduce la accelerarea fenomenele de oboseala la suprafetele de contact le angrenajelor si lagarelor si conduce la aparitia coroziunii pe suprafetele interne. Specificatii si aprobari - ISO 12925-1,specificatia tip CKD - US Steel 224 - Flender AG. - David Brown S1.53.101.
Categoria:
Clasa Vascozitate: 100, 220, 320, 460
Ambalaj: 209 litriPentru disponibilitate, stoc sau comenzi Shell Omala F, va rugam sa ne Contactati